Definirea obiectivelor
Definirea clara si precisa a obiectivelor profesionale trebuie sa reprezinte o prioritate pentru voi, aceasta fiind baza oricarei cautari a unui loc de munca. In functie de fiecare domeniu, dar si de situatie, pentru un tanar absolvent, o persoana care doreste sa-si reorienteze cariera spre alt domeniu de activitate, etc., obiectivele de cariera sunt definite diferit.
Obiectivele de cariera se pot schimba in functie de parcursul profesional, insa este important sa stiti sa va definiti foarte bine prioritatile. Pentru a personaliza cautarea unui loc de munca, evaluarea personalitatii si capacitatii voastre de integrare este esentiala.
Cercetarea continua
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5qf-UuNb29m5OxxANAFJyW0CSuLGGYflBwpFciTSIwW2vnCZA4SVlblme_KiOILPA5PNL1Au0hRayln6tUkS4Xxt87HVZ4sUnuB5AtYb2QV6ag8m7xN4yThhWo5Z90F8DmsNdCiGyEK4/s1600/cautare.jpg)
Internetul a devenit in ultimii ani mijlocul de comunicare cel mai folosit pentru cautarea de locuri de munca. Totusi, in functie de domeniul care va intereseaza, presa economica si specializata ar putea reprezenta un mijloc foarte important de comunicare.
Convingeti angajatorii
Redactarea CV-ului este o etapa cruciala in cautarea unui loc de munca si trebuie sa acordati suficient timp pentru aceasta activitate. Instrument esential in cautarea unui loc de munca, CV-ul reprezinta suportul principal pentru un viitor interviu de angajare.
Pentru a sustine si prezenta cat mai bine CV-ul, scrisoarea de intentie trebuie sa demonstreze compatibilitatea intre profilul vostru, job-ul si companie.
Pregatiti fiecare interviu de angajare bazandu-va pe elementele care demonstreaza cunostintele despre sectorul respectiv, despre companie si competentele necesare.
Tinand cont de aceste sfaturi puteti construi un plan de actiune pentru a obtine job-ul dorit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu